1 op 1

PRIVE LES / COACHING

Groei, transformatie & vrijheid

PRIVÉ LES / COACHING

Ben je er klaar voor om dieper te duiken en spiritueel te groeien? Heb je een verlangen om meer inzicht te krijgen in jezelf? En vind je het uitdagend en noodzakelijk om de “ui” af te pellen en meer authentiek te leven?

Dan lijkt het me leuk om samen daaraan te werken. De coaching is altijd een combinatie van praten en bewegen.

Om je goed te begeleiden gebruik ik mijn ervaring van 15 jaar yoga, personal training, holistic lifestyle coach en Human Design, een studie die inzicht geeft in wat jou uniek maakt als mens en wat het beste bij jou past. Human Design is een tool voor zelfkennis en zelfontwikkeling. Een HD chart geeft als het ware jouw blauwdruk weer. Hoe meer je weet hoe jij nu eenmaal in elkaar steekt, hoe makkelijker het wordt om die blauwdruk te omarmen en er naar te gaan leven. Kennis over je chart en bijbehorende aanpassingen in je leefstijl kunnen zo veel innerlijke rust, levensenergie, inspiratie en motivatie losmaken.

Ik nodig je uit om diep in je bewustzijn en het onbekende te gaan. Verwelkom de zachte nieuwe groei. Verbreek de gewoonte om steeds aan je tekortkomingen te werken en laat de natuur op zijn beloop. Weet dat groei en transformatie soms kwetsbaar en griezelig voelt. Vertrouw de reis die naar vernieuwing leidt.

Recent heb ik een 1 op 1 les gevolgd bij Manon. Je kunt persoonlijke adjustments krijgen over je fysieke yoga, maar wij zijn de diepte in gegaan op persoonlijk vlak. Mijn eigen Human Design was de leidraad voor het gesprek. Manon neemt je mee in de achtergrond van deze leer en maakt het ook persoonlijk. Ze ziet je echt. Voor mij was het een ware eye opener, ik kan het iedereen aanraden om deze les eens te volgen. Het is helemaal afgestemd op jouw behoefte.
SHARON