1 op 1

PRIVE LES

Heb je begeleiding nodig in jouw yogapractice? Dan is persoonlijke begeleiding wellicht iets voor jou. Maatwerk voor jouw wensen en behoeften. We zijn blij om je verder te helpen!

Kies jouw docent waarmee je een 1 op 1 sessie wilt plannen:

1 op 1 met Amanda

1 op 1 met Jessica

Wat kun je verwachten?

Een les van 75 minuten met aandacht voor jou. De persoonlijke sessies worden in de studio gegeven, deze heb je volledig tot je beschikking waardoor je de ruimte hebt voor jezelf en er optimaal aandacht is voor maatwerk en je efficiënter kan werken aan jouw wensen en behoeften. 

Investering: 100 EUR voor 75 min

Al bijna 15 jaar heb ik wekelijks personal training van Manon. Geen keer is hetzelfde geweest en dat is precies wat mij zo goed past en haar training zo bijzonder maakt. Ik heb vooral geleerd om niet voor de fysieke prestatie te gaan maar voor het gevoel van het moment. Door de combinatie van praten en fysieke coaching waarbij elke keer werd afgestemd op mijn behoeftes, ging ik altijd lichter weg dan dat ik binnengekomen was. Met inzet van haar kennis en ervaring, humor, inlevingsvermogen en aanmoedigingen heeft ze mij leren kennen en ik hierdoor mezelf nog beter!
CAROL