Over ons

Yoga Docenten

Manon

Manon heeft ruim 15 jaar ervaring als ondernemer, yogadocent, holistic lifestyle coach en personal trainer. Na haar opleiding en korte carrière in HR heeft ze de switch gemaakt naar de sportwereld en vervolgens de yogawereld.

Vanuit Ashtanga Yoga, met als inspiratie en leraren David Swenson en Kino McGregor, is ze zich gaan verdiepen in de zachtere vormen van yoga. Daarnaast is ze geïnteresseerd in de innerlijke mens en innerlijk werk. Het bestuderen van Human Design is hier een groot onderdeel van. Om in eerste instantie zichzelf te leren kennen en ook de mensen in haar omgeving.

“Yoga is vanwege het fysieke aspect in combinatie met de diepgang en levensfilosofie een grote passie. Daarnaast vind ik ondernemen fantastisch, het brengt het beste in mij naar boven en dit mag ik combineren in mijn eigen yogastudio!”

Jessica

Jessica heeft ruim 9 jaar ervaring met yoga ontdekte yoga na een burn-out. Het voelde meteen als thuiskomen. In 2017 heeft ze een opleiding tot Poweryoga docent gedaan en in 2019 een Restorative Yoga Teacher training.

“Yoga gaat niet alleen om de flexibiliteit maar vooral om mezelf leren kennen, wie ben ik, wat doe ik, waar ligt mijn uitdaging en waarom?

Te gek hoe mijn fysieke lichaam me helpt om ook mentaal mijn grenzen te ontdekken, het geeft me rust en het zorgt dat ik me focus op mezelf. In mijn les voel ik intuïtief aan wat er op dat moment nodig is, de ene keer zal de les daardoor intensief en uitdagender zijn en de andere keer zachter en verstillend. Mijn les is iedere keer weer anders, passend bij mijn creatieve geest”.

Amanda

Amanda heeft ruim 11 jaar ervaring met yoga. Ze is begonnen met Dru Yoga en heeft de Ashtanga Yoga en Yin Yoga opleiding afgerond.

“Op de mat staan” is een fijn ankerpunt in mijn leven, waardoor ik telkens weer uit kan komen bij mezelf. Hierdoor is er meer rust en balans gekomen. Gaandeweg heeft yoga mij zoveel bewustwording en moois gebracht, dat gun ik jou ook.

Graag daag ik je uit in mijn lessen, met een zachte blik naar jezelf en altijd binnen jouw grens. Een open sfeer met persoonlijke aandacht is kenmerkend voor mijn lessen. En gelukkig mag er ook gelachen worden, humor verdient tenslotte ook alle ruimte op de mat!

Marije

Marije heeft al vroeg kennis gemaakt met yoga. Ze zat op kinderyoga en samen met haar vader deed ze thuis yoga oefeningen.

De echte verdieping in yoga is later gekomen, tijdens haar werkende leven. Marije heeft de Yin Yoga opleiding gedaan bij de Nieuwe Yogaschool in Amsterdam waar ze o.a. les heeft gehad van Johan Noorloos. Marije heeft ook een kinderyoga opleiding gevolgd.

Dat relaxte (geluks)gevoel na een yin yogales, ik gun het iedereen! Yoga brengt mij veel. Ik ben bewuster en meer ontspannen door yoga. Het helpt me, juist ook als ik het druk heb of me zorgen maak.

Yoga kan ook jou helpen om je rustiger en je meer jezelf te voelen, om uit te zoomen van bepaalde gedachten of overtuigingen. Om weer contact te maken met je lichaam en te voelen waar je echt behoefte aan hebt.

Nienke

Yoga is mijn passie. Wie weet kan ik mijn passie delen en je inspireren. Want wat een mooi pad is het yogapad. Heerlijk om met je lichaam bezig te zijn en gehoor te geven aan het verlangen naar een spirituele practice. Ik ga graag met je mee op pad. “Wie ben ik? Wat leeft er in mij? Hoe maak ik verbinding met mezelf? Wat is yoga?”

Nienke heeft haar eerste Ashtanga Yoga les gevolgd in 2003. In 2005 heeft ze haar eerste Yoga opleiding gevolgd bij Yoga Moves. Daarna is ze twee keer in India geweest om te studeren aan het KPJAY institute. Ze heeft haar eigen Yogastudio gehad in Eindhoven. In 2019 kreeg ze  twee frozen shoulders en een lichaam dat rust nodig had. Dat was pittig en leerzaam. Naast een Asthanga Yoga opleiding heeft ze een Yin Yoga opleiding gevolgd. 

Hanne

Hanne heeft een Hatha-Vinyasa opleiding gevolgd.

“Tijdens mijn burnout in 2019 ontstond mijn passie voor yoga. Lang had ik mijn lichaam en geest overvraagd en het was dan ook niet gek dat mijn lichaam me letterlijk in de steek liet. Wat ik mocht leren van mijn burnout is dat vertragen net zo waardevol (of misschien wel waardevoller) is als versnellen en dat het constant zoeken is naar die balans tussen uitersten.

Omdat ik toch wilde blijven bewegen verdiepte ik me in yoga. Wat ik toen nog niet wist en nu ontzettend waardeer, is dat yoga zoveel meer is dan alleen een fysieke beoefening.

Balans tussen inspanning en ontspanning, zachtheid en ruimte staan centraal in mijn lessen”.

Aleksandra

In 2021 heeft Aleksandra een switch gemaakt in haar leven en heeft ze de overstap gemaakt naar het lesgeven in yoga. Ze heeft een Hatha Yoga achtergrond. “I’m a Hatha Yoga teacher (PIYF 300 hours certification) with an MBA executive degree. I spent 13 years in an office job building my career in different countries and as a result I know everything about back pain ;- ) In 2021 I made a sharp pivot in my life and switched my corporate career to yoga teaching. I found my mission in helping all people, without exception, of any physiological ability, to reach their best physical and mental health condition”.

De Studio

welkom

Je bent welkom op onze fijne plek aan de Raadhuisstraat 14!

– De studio betreden we zonder schoenen, deze doe je uit in het halletje waar je binnenkomt
– Je telefoon mag je even laten voor wat het is tijdens de les, dus deze op stil of uitzetten
– We hebben yogamatten en meditatiekussentjes te koop voor eigen gebruik
– Neem een (hand)doek mee om over je yogamat heen te leggen tijdens yin yoga of om te gebruiken tijdens een actieve les
– En heel fijn, er is voldoende gratis parkeerruimte voor de deur

Doe mee en meld je aan voor een yoga les