Over ons

De studio

De studio heeft 2 ruimtes voor yogalessen. Er is een gezamenlijke ruimte om te zitten / thee te drinken en we hebben yogamatten en meditatiekussentjes te koop voor eigen gebruik. Er is voldoende gratis parkeerruimte voor de deur.

Team

Yoga Docenten

Manon

Poweryoga
Easy Flow Yoga
Yin Yoga

Roos

Zwangerschapsyoga
Adem-Meditatie les

WIJ ZOEKEN

Yin Yoga Docent(e)

Voor uitbreiding van de yin yoga lessen zijn we op zoek naar een nieuwe docent(e). We zoeken iemand die passie heeft voor lesgeven en die het leuk vindt om zijn/haar eigen les op te bouwen binnen de studio. We vinden het belangrijk dat er een klik is en dat je het leuk vindt om de filosofie van yoga te delen. Lestijden: donderdagavond en/of een ander tijdstip in overleg. Ervaring met het uitvoeren van adjustments is fijn.

Kinderyoga docent(e)

Vanaf september bieden we ook kinderyoga lessen aan. We zoeken iemand die ervaring/een opleiding heeft met het geven van (kinder)yoga of zich hierin wil verdiepen omdat het een passie is. We vinden het belangrijk dat je het leuk vindt om de filosofie van yoga met kinderen op een speelse, grappige, uitdagende en leerzame manier te delen. Lestijden: donderdagmiddag of vrijdagmiddag. Ervaring met het uitvoeren van adjustments (bij kinderen) is fijn.

Interesse? Leuk om je te ontmoeten, stuur dan een berichtje via email of bellen mag natuurlijk ook!

Doe mee en meld je aan voor een yoga les

TOP