Over ons

Yoga Docenten

Manon

Eigenaresse
Poweryoga
Easy Flow Yoga
Yin Yoga
Privé lessen / coaching

MANON

Manon heeft ruim 15 jaar ervaring als yogadocent, holistic lifestyle coach / personal trainer en ondernemer. Vanuit haar sportopleiding en Ashtanga Yoga achtergrond (met als inspiratie o.a. David Swenson en Kino McGregor) is ze zich ook meer gaan verdiepen in de zachtere vormen van yoga. Daarnaast is ze geïnteresseerd in de innerlijke mens en innerlijk werk. Het bestuderen van levenspaden en Human Design is hier een onderdeel van. Om in eerste instantie jezelf te kennen en ook de mensen in je omgeving.

"Yoga spreekt mij aan vanwege het fysieke aspect in combinatie met de diepgang, levensfilosofie en de creativiteit. Yoga zorgt ervoor dat ik meer rust ervaar in mijn hoofd en daardoor gezondere keuzes kan maken.

Lichamelijk en mentaal voel ik me sterker en meer gebalanceerd door yoga. Ik leer mijn lichaam beter kennen en de signalen van mijn lichaam. Dit deel ik graag, lesgeven is mijn passie"!

Jessica

Easy Flow Yoga
Yin Yoga

JESSICA

Jessica heeft ruim 9 jaar ervaring met yoga ontdekte yoga na een burn-out. Het voelde meteen als thuiskomen. In 2017 heeft ze een opleiding tot Poweryoga docent gedaan en in 2019 een Restorative Yoga Teacher training.

"Yoga gaat niet alleen om de flexibiliteit maar vooral om mezelf leren kennen, wie ben ik, wat doe ik, waar ligt mijn uitdaging en waarom?

Te gek hoe mijn fysieke lichaam me helpt om ook mentaal mijn grenzen te ontdekken, het geeft me rust en het zorgt dat ik me focus op mezelf. In mijn les voel ik intuïtief aan wat er op dat moment nodig is, de ene keer zal de les daardoor intensief en uitdagender zijn en de andere keer zachter en verstillend. Mijn les is iedere keer weer anders, passend bij mijn creatieve geest".

Amanda

Vinyasa Flow
Yin Yoga

AMANDA

Amanda heeft ruim 11 jaar ervaring met yoga. Ze is begonnen met Dru Yoga en Ashtanga Yoga en is vanuit daar een Vinyasa Yoga en een Yin Yoga opleiding gaan doen.

“Op de mat staan” is een fijn ankerpunt in mijn leven, waardoor ik telkens weer uit kan komen bij mezelf. Hierdoor is er meer rust en balans gekomen. Gaandeweg heeft yoga mij zoveel bewustwording en moois gebracht, dat gun ik jou ook.

Graag daag ik je uit in mijn lessen, met een zachte blik naar jezelf en binnen jouw grens. Een open sfeer met persoonlijke aandacht is kenmerkend voor mijn lessen. En gelukkig mag er ook gelachen worden, humor verdient tenslotte ook alle ruimte op de mat!

Marije

Yin Yoga

MARIJE

Marije heeft al vroeg kennis gemaakt met yoga. Ze zat op kinderyoga en samen met haar vader deed ze thuis yoga oefeningen.

De echte verdieping in yoga is later gekomen, tijdens haar werkende leven. Marije heeft de Yin Yoga opleiding gedaan bij de Nieuwe Yogaschool in Amsterdam waar ze o.a. les heeft gehad van Johan Noorloos. Marije heeft ook een kinderyoga opleiding gevolgd.

Dat relaxte (geluks)gevoel na een yin yogales, ik gun het iedereen! Yoga brengt mij veel. Ik ben bewuster en meer ontspannen door yoga. Het helpt me, juist ook als ik het druk heb of me zorgen maak.

Yoga kan ook jou helpen om je rustiger en je meer jezelf te voelen, om uit te zoomen van bepaalde gedachten of overtuigingen. Om weer contact te maken met je lichaam en te voelen waar je echt behoefte aan hebt.

Olga

Pilates

OLGA

Olga verzorgt sinds september de Pilates lessen bij ons. Ze heeft de Classis Pilates Trainer opleiding gevolgd bij Pilatus Studio Woerden. Ook heeft ze een Yoga achtergrond en een opleiding gevolgd bij AALO Yoga Academie.

"Ik heb er plezier in om anderen te helpen hun mentale en fysieke gesteldheid te bereiken. Ik vind het fijn om jouw lichaam lichaam goed te begeleiden, zodat de oefeningen juist worden uitgevoerd. Mijn kracht is het juist inschatten naar de behoeften van de deelnemers en daar mijn lessen op aan te sluiten".

Hanne

Slow Vinyasa
Yin Yoga

HANNE

Hanne heeft een Hatha-Vinyasa opleiding gevolgd. Ze is in juni begonnen met yogalessen geven bij onze studio.

"Tijdens mijn burnout in 2019 ontstond mijn passie voor yoga. Lang had ik mijn lichaam en geest overvraagd en het was dan ook niet gek dat mijn lichaam me letterlijk in de steek liet. Wat ik mocht leren van mijn burnout is dat vertragen net zo waardevol (of misschien wel waardevoller) is als versnellen en dat het constant zoeken is naar die balans tussen uitersten.

Omdat ik toch wilde blijven bewegen verdiepte ik me in yoga. Wat ik toen nog niet wist en nu ontzettend waardeer, is dat yoga zoveel meer is dan alleen een fysieke beoefening.

Balans tussen inspanning en ontspanning, zachtheid en ruimte staan centraal in mijn lessen".

De studio

welkom

Je bent welkom op onze fijne plek aan de Raadhuisstraat 14!

- De studio betreden we zonder schoenen, deze doe je uit in het halletje waar je binnenkomt
- Je telefoon mag je even laten voor wat het is tijdens de les, dus deze op stil/uitzetten
- We hebben yogamatten en meditatiekussentjes te koop voor eigen gebruik
- Neem een (hand)doek mee om over je yogamat heen te leggen tijdens yin yoga of om te gebruiken tijdens een actieve les
- Er is voldoende gratis parkeerruimte voor de deur

Doe mee en meld je aan voor een yoga les

TOP