Groepslessen

Groepslessen

We geven les in kleine groepen.
Er staan verschillende lessen op het programma
zodat je de mogelijkheid hebt om die les te kiezen
die het beste bij je past.

Free Flow Yoga

Laat je verassen door deze, creatieve, intuïtieve free flow les. Mooie thema’s komen aan bod, zoals chakra’s, de meridianen, seizoenen en meer. De les wordt creatief en intuïtief ingevuld en per week zal de les anders zijn.

Dit kunnen yin yoga houdingen verweven met een (zachte) easy flow zijn of bijvoorbeeld balansoefeningen, ademhalingsoefeningen en meditatie.

Vinyasa Flow

Vinyasa Flow Yoga is een dynamische vorm van yoga en vindt zijn oorsprong in Ashtanga Yoga. Je wordt uitgedaagd in kracht, balans en uithoudingsvermogen. De les wordt rustig opgebouwd waarna je toewerkt naar de meest uitdagende houdingen.

De afwisseling en de uitdaging maakt het een inspirerende les om meer kracht op te bouwen. De les wordt langzaam weer afgebouwd richting Savasana.

Yin Yoga

Yin yoga is een toegankelijke, rustige en ontspannen yogavorm gericht op het versoepelen van bindweefsel en gewrichten. De posities in yin yoga worden langer vastgehouden (3 tot 5 minuten), omdat bindweefsel zich langzamer verlengt en versterkt dan spierweefsel.

Door je over te geven aan de houdingen bereik je de diepere lagen in je lichaam en ervaar je dat er ruimte ontstaat om dieper te ontspannen, op zowel fysiek, mentaal als emotioneel niveau.

Yin Yoga Stress Relief

In deze les besteden we aandacht aan volledige ontspanning en het loslaten van spanning. Vaak staan we in “actie-stand” en heeft je lichaam mentaal en fysiek juist rust nodig. In deze les keer je naar binnen en mag je ervaren wat stilte en ontspanning je brengen. Je mag alle “doe-energie” achterlaten tijdens deze les.

Stress gaat over het proces om je staande te houden in een veranderende omgeving. De wereld om je heen is continue aan verandering onderhevig en dat vraagt om aanpassing. Stress is heel normaal en zelfs ook een nuttig proces om veerkrachtig te zijn.

Easy Flow Yoga

Easy Flow Yoga is een rustige krachtige vorm van yoga. Easy Flow Yoga bevordert het stretchen en ontwikkelen van spieren en conditie en het verbeteren van orgaanfuncties. Het tempo van Easy Flow Yoga is wat rustiger dan de Vinyasa Flow wat fijn is voor de overgang van de houdingen.

We besteden aandacht aan het synchroniseren van ademhaling met beweging. En er is ruimte voor rust en ontspanning. Je bevordert hiermee je algehele gezondheid.

Slow vinyasa

Slow Vinyasa is een rustige vorm van yoga. Slow Vinyasa bevordert het stretchen en ontwikkelen van spieren en het verbeteren van orgaanfuncties. Het is een creatieve vorm van yoga met als achtergrond Hatha Yoga.


Als je begint met yoga is dit een hele mooie les om te starten. Maar ook als je ervaring hebt met yoga en op zoek bent naar een vriendelijke, fijne les waarbij je je lichaam goed kan leren kennen en voelen.

Relax Flow

Deze les bestaat uit een opeenvolging van asana’s in hun authentieke uitvoering en combineert fysieke en ademhalingsoefeningen (pranayama). De les heeft een gemiddeld tempo met de nadruk op het lang vasthouden en correct uitvoeren van asanas. De les is geschikt voor elk niveau, want er worden asana’s gegeven van basis- tot gevorderd niveau.


Deze les verhoogt de energie, verbetert de balans en flexibiliteit van het lichaam, kalmeert de geest en verbetert de spijsvertering en slaap.