Yoga lessen

YOGA LESSEN EN SCHEMA

Er staan verschillende yogalessen op het programma
zodat je de mogelijkheid hebt om de les te kiezen en te volgen
die het beste bij je past. Je kan de Momoyoga app downloaden
om je in te schrijven voor de lessen.

POWERYOGA

Poweryoga is een dynamische en krachtige vorm van yoga. Het is de variant van de Ashtanga Yoga. De houdingen in Poweryoga worden in een continue beweging of krachtige ‘flow’ op het ritme van de ademhaling uitgevoerd. Door het beoefenen en synchroniseren van de juiste ademhaling, houdingen en focuspunten tijdens de yoga, krijg je controle over je zintuigen en een dieper inzicht in jezelf. De houdingen kun je aanpassen, daardoor werk je altijd op je eigen niveau. Poweryoga is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een dynamische en fysieke training in combinatie met geestelijke ontspanning.

YIN YOGA

Yin yoga is een rustige en ontspannen yogavorm gericht op het versoepelen van bindweefsel en gewrichten. De posities in yin yoga worden langer vastgehouden
(3 tot 5 minuten), omdat bindweefsel zich langzamer verlengt en versterkt dan spierweefsel. Door je over te geven aan de houdingen bereik je de diepere lagen in je lichaam en ervaar je dat er ruimte ontstaat om dieper te ontspannen, op zowel fysiek als mentaal niveau. Yin yoga is heel toegankelijk en deze stijl kan goed gecombineerd worden met een yang yoga zoals poweryoga of yang sport zoals bijvoorbeeld hardlopen, fietsen, zwemmen of fitness.

EASY FLOW YOGA

Easy Flow Yoga is een rustige vorm van yoga. Easy Flow Yoga bevordert het stretchen en ontwikkelen van spieren en het verbeteren van orgaanfuncties. Het tempo van Easy Flow Yoga is wat rustiger wat fijn is voor de overgang van de houdingen. We besteden aandacht aan het synchroniseren van ademhaling met beweging. En er is ruimte voor rust en ontspanning. Je bevordert hiermee je algehele gezondheid.

PERSOONLIJKE COACHING

Persoonlijke coaching bij het ontdekken van jouw potentieel en reflectie om een helder inzicht te krijgen met betrekking tot jezelf. Tijdens de coaching gaan we dieper in op jouw vraag waar je op dat moment wordt o.a. gebruik gemaakt van yoga, ademhaling en meditatie. Manon heeft ruim 10 jaar ervaring als personal trainer en holistisch lifestyle coach en gebruikt deze achtergrond in de persoonlijke trajecten. Ook heeft ze ervaring in Human Resource Management waarin coaching een belangrijk onderdeel was. Online coaching is ook mogelijk, het gesprek vindt dan plaats via Zoom.

YOGA NIDRA

Dit is een cursus waarin we dieper ingaan op ontspanning en wat ontspanning betekent voor je lichaam.Yoga Nidra betekent "slaap van de yogi's". Het is een diepteontspanning op onderbewust niveau. De diepteontspanning biedt je de mogelijkheid om je energietekorten aan te vullen en werkt op alle niveaus zuiverend door. Meer informatie over datums en prijzen vind je onder het rooster.

TOP
× Whatsapp